رئیس اداره نظارت دامپزشکی استان خبر داد

اجرای طرح پایش فرآورده های خام دامی در خوزستان

ایسنا/خوزستان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خوزستان از اجرای طرح پایش سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی و خوراک آماده دام در 12 مرحله خبر داد.

عبدالله محمدحسنی اظهار کرد: طرح پایش سلامت و بهداشت شرایط تولید، نگهداری و عرضه محصولات شیر خام، گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوشت آبزیان و خوراک آماده دام در واحدهای تولید و فرآوری، کشتارگاه ها و مراکز عرضه مواد خام دامی استان خوزستان از ابتدای سال 1404 طبق برنامه ریزی اعلام شده در همه شهرستان های استان آغاز شده است و در 12 مرحله تا پایان سال اجرا می شود.

وی افزود: براساس وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور برای کنترل و ارتقای سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی و خوراک آماده دام در بیش از 4000 واحد تولید، فرآوری و عرضه محصولات در سطح استان خوزستان، این عملیات در 12 مرحله و با حجم نمونه برداری بیش از 1200 مورد اجرا خواهد شد. تمامی مراحل پردازش نمونه ها و انجام آزمایش کنترلی با استفاده از توان و ظرفیت فنی کارشناسان اداره کل دامپزشکی در آزمایشگاه مرجع این اداره کل انجام می شود.

محمدحسنی گفت: هدف از اجرای این طرح، شناسایی نقاط بحرانی تهدیدکننده بهداشت و سلامت محصولات در چرخه تولید شامل تهیه و تامین مواد اولیه، تولید، نگهداری و عرضه محصولات و همچنین ارائه راهکارهای اصولی و فنی از جمله آموزش و آگاهی بخشی نیروی انسانی جامعه هدف برای حذف مخاطرات تهدیدکننده سلامت محصول و در نهایت بهداشت و سلامت جامعه انسانی و شهروندان است. بدیهی است در صورت عدم اصلاح و تغییر در شرایط تولید، نگهداری، عرضه و مصرف محصولات در معرض آلودگی و فساد با هماهنگی مراجع قضایی از فعالیت واحد پیشگیری خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل دامپزشکی خوزستان، وی بیان کرد: اداره کل دامپزشکی استان خوزستان در راستای تحقق شعار بهداشت و سلامت محصول از مزرعه تا سفره تمام تلاش و نیرو خود را به کار گرفته است تا ضمن آموزش های لازم به پرسنل و کار فرمایان واحدها و کارخانه هی تولیدی، یک محصول سالم توسط واحدها در اختیار مصرف کننده نهایی که عموم مردم و شهروندان هستند، قرار بگیرد.

انتهای پیام

نظرات

captcha